У середу, 17 липня, загинула боєць батальйону ОШБ "Донбас-Україна" Світлана Стребіж. Українська героїня воювала на Донбасі протягом 4 років, про це сказано на сторінці в Facebook батальйону.

"Після півтора річної боротьби із онкологією за життя, весь час планувала продовжити службу заради повернення окупованої землі під контроль України, оскільки її дім місто Донецьк", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні 17.07.2019 року загинула Стребіж Світлана Іванівна, боєць батальйону ОШБ «Донбас-Україна» в батальйоні з...

Geplaatst door Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс" op Woensdag 17 juli 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Світлана Стребиж родом з Горлівки. На самому початку війни на Донбасі вона покинула місто, а в останній час боролася з раком. Тендітній жінці довелося перенести 20 хіміотерапій, про це повідомляється на сторінці "Повернись живою".

"Мій друг військовий вперше показував мені її фото. Він і вона, тендітна жінка у формі, а поруч їхній син, який тільки що закінчив морську академію. Їхній син, який починав навчання у Севастополі, а у Військово-морські сили пішов вже на материковій Україні", - згадують її знайомі.

Вона – справжній боєць. Воєн у неї було дві. Перша, про яку знають усі і говорять, почалась у неї вдома, У Горлівці....

Geplaatst door Повернись живим op Donderdag 18 juli 2019

За словами друзів, Світлана вміла добре стріляти, але її головним завданням у батальйоні був підрахунок.

"Її завданням було рахувати. Одна помилка - і людина без зарплатні. Я не чув про її помилки. Якщо назвати ім'я - у батальйоні "Донбас-Україна" її знають всі", - написано у повідомленні.

Нагадаємо, СБУ "взяла за горло" маріонеток Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі оголосять безстрокове перемир'я.

Також портал Знай.ua писав, у Харкові помер відомий лікар.