Зеленський знову посперечався, на кону – міст або звільнення чиновника

Володимир Зеленський, схоже, придумав хороший спосіб ремонтувати мости – він укладає парі з чиновниками на їх відставку.

Інспектування ремонту автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі. 18.07.2019.

Гендиректор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота, відповідальний за ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі, 15 жовтня напише заяву про звільнення, якщо ремонтні роботи не будуть завершені до того часу. Такої домовленості Президент України і посадовець досягнули сьогодні під час інспектування об’єкту. Детальніше: http://bit.ly/2xSbLjp

Geplaatst door Офіс Президента України op Donderdag 18 juli 2019

Президент України Володимир Зеленський знову посперечався. Цього разу – з гендиректором "Укргідроенерго" Ігорем Сиротою. Чиновник пообіцяв написати заяву про звільнення, якщо ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі не закінчиться вчасно.

На Донбасі трагічно загинула відома захисниця України

У середу, 17 липня, загинула боєць батальйону ОШБ "Донбас-Україна" Світлана Стребиж. Українська героїня воювала на Донбасі протягом 4 років, про це йдеться на сторінці у Facebook батальйону.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сьогодні 17.07.2019 року загинула Стребіж Світлана Іванівна, боєць батальйону ОШБ «Донбас-Україна» в батальйоні з...

Geplaatst door Добровольческий батальон территориальной обороны Донецкой области "Донбасс" op Woensdag 17 juli 2019

"Після півтора річної боротьби з онкологією за життя, весь час планувала продовжити службу заради повернення окупованій землі під контроль України, оскільки її будинок місто Донецьк", - сказано в повідомленні.

Європарламент посадив Петра Порошенка на гальорці

В середу 17 липня, екс-президента України Петра Олексійовича Порошенка не пустили в зал засідань Європейського парламенту. Замість цього його посадили на гальорці.

проте пізніше Порошенко повідомив в соціальних мережах, що 17 липня перебуватиме у Страсбурзі на зустрічі з новообраними членами Європейського парламенту та іншими політичними діячами.

Чому закон про хімічну кастрацію не буде працювати і які є альтернативи

Нардепи на прощання з Радою прийняли законопроект 6449, який посилює покарання для педофілів. Примусове введення препаратів здоровим людям легалізує тортури і суперечить і вітчизняної, і міжнародної нормативної бази.

Варто знати, що, як і будь-яке лікування гормональними препаратами, хімічна кастрація має протипоказання, серед яких певні стадії ниркової, печінкової або серцевої недостатності, ендокринні хвороби, термінальні стадії онкозахворювань.

Безсмертний розповів подробиці перемир'я на Донбасі

Український представник політичної підгрупи ТКГ в Мінську Роман Безсмертний розповів про анонсовані подробиці безстрокового перемир'я на Сході.

"Вперше в документі зазначено, що забороняється будь-яке ведення вогню. Наступне, передбачена відповідальність осіб за відкриття вогню. А також передбачено публічна заява сторін про припинення вогню. Тобто сторони публічно беруть на себе обов'язок не вести вогонь протягом невизначеного періоду", - сповістив український політик.