У зоні Операції Об'єднаних сил на Донеччині загинув старший солдат 8-го полку спеціального призначення ВСУ, снайпер Богдан Бігус.

У четвер, 18 липня, під час виконання бойового завдання він підірвався на розтяжці, повідомляється на офіційній сторінці штабу ОНС в Facebook.

18 липня, під час виконання бойового завдання від поранень загинув старший солдат Богдан Бігус. Командування Об'єднаних...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 19 juli 2019

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Командування Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого військовослужбовця. Світла пам'ять воїну! Вічна пам'ять усім, хто віддав життя в боротьбі за Україну!" – йдеться у повідомленні.

Загиблий Герой був родом з Хмельницького, йому було 28 років. У захисника України залишилася мати, дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, на матчі в аматорському чемпіонаті Аргентини помер 17-річний голкіпер

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 15 липня, помер екс-чемпіон світу з дзюдо Крейг Феллон.

Також Знай.ua писав, відома українська гімнастка Любов Рассихіна трагічно загинула в ДТП