Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 19 липня.

Президент України Володимир Зеленський провів анонсовані масові звільнення в посольствах - звільнено 11 дипломатів.

У п'ятницю, 19 липня, Зеленський звільнив Валерія Чалого з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполучених Штатах Америки, а також з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Антигуа та Барбуда і Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Тринідад і Франції за сумісництвом.
Указ №540 / 2019 опубліковано на сайті глави держави.

Відомий український ведучий Сергій Притула після серйозного перелому ноги та операції йде на поправку. Він розповів, що отримав травму під час святкування власного дня народження.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про це Притула заявив в інтерв'ю для передачі "Іспит" з Машею Єфросиніною на YouTube.

У зоні Операції Об'єднаних сил на Донеччині загинув старший солдат 8-го полку спеціального призначення ЗСУ, снайпер Богдан Бігус.

У четвер, 18 липня, під час виконання бойового завдання він підірвався на розтяжці, повідомляється на офіційній сторінці штабу ОНС в Facebook.

Донька відомої української письменниці Ліни Костенко підтримала партію Святослава Вакарчука "Голос" на позачергових виборах у Верховну Раду України.

Відомий культуролог і літературознавець, завідувач кафедри україністики Римського університету Sapienza Оксана Пахльовська у інтерв'ю "Радіо Свобода" назвала прихід Вакарчука в політику єдиною справжньою європейською альтернативою для України.

Білоруський актор, зірка серіалу "Каменська" Августин Милованов помер у віці 82 років. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мінського Національного академічного театру імені Янки Купали.

"19 липня пішов з життя наш колега, друг, натхненник, вчитель і неймовірної сили артист Серпень Лазаревич Милованов", - йдеться в повідомленні.