Як стало відомо, в число поїзда № 29/30, який рейсує між Києвом та Ужгородом, додали VIP-вагон. Про ці зміни повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином відомо, що в одному вагоні 6 купе. У всіх є особистий санвузол з душем, а також, на додачу, телевізор, сейф і шафа для одягу.

"Кожне з шести двомісних купе оснащене двоспальним ліжком, яке при бажанні можна трансформувати в диван для сидіння, є відкидна верхня поличка, столик-трансформер, шафа для одягу, сейф, телевізор та індивідуальна система кондиціонування", - передається у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто підкреслити, що потяг буде курсувати з Києва 20, 22, 26 липня і з 2 серпня по непарних числах, а назад повертатися по парних числах. Вагон будуть найменувати як № 0.

У всіх купе можуть подорожувати по 2 пасажира. Тим не менш, навіть якщо пасажир захоче покататися на самоті, то йому доведеться викупити все купе.

Нагадаємо, що українцям допоможуть впоратися з "Укрзалізницею".

Як повідомляв портал Знай.ua, війна не стала перешкодою для регулярних поїздок до Москви.

Також портал Знай.ua писав, що одеська електричка перетворилася в аквапарк.