Екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна

21 липня в Україні відбулися парламентські вибори 2019. Дізнайтеся, хто потрапив до Верховної ради дев'ятого скликання, результати виборів і, звичайно ж, екзит-пол парламентських виборів 2019.

Слуга народу - 43.9%
ОПЗЖ - 11.5%
ЄС - 8.9%
Батьківщина - 7.6%
Голос - 6.3%

парламентські вибори
парламентські вибори

Вибори у Раду: українці схопили "порохобота", який нападав на журналістів - Кличко його добре знає

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вденьу Києві на одній виборчій дільниці прихильник колишнього президента України Петра Порошенка напав на журналістів. Його вже вдалося ідентифікувати, як стверджують на каналі Klymenko Time у Telegram.

Хлібне перемир'я закінчилося: на Донбасі підірвали українських військових, є загиблі

У неділю, 21 липня у зоні проведення бойових дій на Донбасі двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Вони дістали поранення несумісні з життям і загинули на місці підриву.

Трагедія сталася близько 8:25 під час висування на спостережний пост взводного опорного пункту у районі населеного пункту Щастя.

На Разумкова напали на виборчій дільниці: подробиці, відео

На виборчій дільниці у Дмитра Разумкова сталася словесна сутичка з жінкою пенсійного віку. На вулиці Разумкова оточили журналісти. На питання, що він робив вранці, перший номер у списку партії відповів, що "прокинувся, діти побачили тата, ну і добре, і я приїхав до вас, голосувати".

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Вибори у Раду: штаб "Батьківщини" перетворився на пустелю - немає навіть Тимошенко, фото з місця

У штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера. Як повідомив спеціальний кореспондент Знай.ua довкола немає ні друзів Юлії Володимирівни Тимошенко, ні колег - тільки журналісти, що в принципі не типово як для такого важливого дня.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"