Пенсійний фонд України направив фінанси з держбюджету на виплату пенсій за серпень місяць.

Про це розповіли представники ПФУ.

Також Фонд розпочав виплату житлових субсидій за липень.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що всього на фінансування пенсій спрямовано 1,2 млрд гривень, а на субсидії — 5,5 млн грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"01.08.2019 року Пенсійним фондом України згідно затвердженого графіку розпочато фінансування пенсій та житлових субсидій. На пенсійні виплати спрямовано 1,2 млрд грн, на житлові субсидії - 5,5 млн грн", - сказано у повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, доки українські пенсіонери ледве виживають за копійк, віце-прем-єр-міністр України Павло Розенко відпочиває з коханкою на фешенебельному курорті.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців попередили про припинення постачання блакитного палива. Хто у серпні залишиться без газу на більш, ніж тиждень.

Також Знай.uа пишучи про те, що українців попередили про проблеми водопостачання. Проблеми виникли з річкою Рось, що протікає через Київщину.