Найважливіше і цікавіше, що публікувалося у вівторок, 13 серпня.

22 серпня "євробляхерам" настане кінець: митниця, поліція, величезні штрафи

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Для водіїв, які порушили умови перевезення в режимах "транзит" і "тимчасове ввезення" будуть застосовувати нові штрафні санкції з 22 серпня 2019 року.

За тим, щоб водії дотримувалися закону, будуть стежити митниці і Нацполіція. На нараді вже встигли скласти план спільних дій вінницькі поліцейські і митники.

У Росії прогримів ядерний вибух: небо залило помаранчевим кольором, термінову заяву

США відреагували на ядерну аварію на військовому полігоні в Архангельській області РФ, де загинули місцеві військові, фахівці "Росатома". Також з'явилася інформація, що в навколишнє середовище нібито стався витік токсичного палива і радіації.

Українців позбавлять соцвиплат: тотальні перевірки торкнуться усіх

Партія "Слуга народу" збирається скоро провести верифікацію всіх соціальних виплат. Перевірки торкнуться всіх одержувачів субсидій, пенсіонерів, матерів-одиначок та інших категорій населення, які отримують фінансову допомогу.

Кругообіг жлобства: убога Укрзалізниця виставила пасажирам "рахунок" - тирять все, що погано лежить

В Укрзалізниці шокували, скільки інвентарю вкрали з вагонів українці. Станом на середину серпня з пасажирських поїздів викрали інвентарю на загальну суму близько 400 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба державної компанії.

Скандальний Портнов випадково допоміг ГБР затягнути петлю на ділі Порошенка: хто відповість за напад на "Прямий"

Андрій Портнов повідомив, що він не стоїть за процедурою "захоплення" телеканалу "Прямий", але не розкрив свої джерела з приводу деталей проваджень щодо екс-президента Петра Порошенка. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів.