Кабінет міністрів ухвалив рішення підняти зарплатню українцям. Однак пощастить не всім.

У середу, 14 серпня, було затверджено постанова Кабміну "Про деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, заробітна плата тренерів-викладачів ДЮСШ з 1 січня 2020 року збільшиться від 20 до 70%, завдяки додатковим коефіцієнтом від 1,7 до 1,2 до посадового окладу прожиткового мінімуму.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

гроші

"Я дуже щасливий, що ми змогли якщо не прибрати, то зменшити різницю між зарплатою вчителів фізкультури в школі і зарплатою тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Ініціатива дозволить суттєво оновити тренерський склад ДЮСШ, реалізуватися молодим тренерам-викладачам, які часто не могли працювати за спеціальністю з-за низької заробітної плати", – зазначив Жданов.

Таким чином, уряд відреагував на численні звернення спортивних шкіл. зарплати піднімуть частково в 2019 році. Поступове збільшення окладів відбудеться і в 2020 році.

Нагадаємо, українцям розповіли про зміни, які готує нова грошова реформа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки українцям заборгували зарплат.

Також портал Знай.ua писав, що дружина затриманого Гримчака поскаржилась на "злиденне" життя. Жінка заявляє, що зможе протягнути з дітьми лише місяць.