Деян Берич, сербийский снайпер, позивний "Декі" воює на боці окупантів формування "ДНР". В мережі він в черговий раз опублікував фейк про те, як "по-звірячому" поводяться бійці ЗСУ на передовій лінії.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Український солдат Анатолій Штефан, позивний "Штірліц", запостив на своїй сторінці в Facebook скріншоти з пропагандою бойовиків.

Берич стверджував в одному з інтерв'ю, що українські військові ніби готові втопити своїх товаришів по службі в сірчаній кислоті, щоб приховати сліди бойових втрат.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, ану швидесенько зізнавайтеся хто воював в районі н.п. Авдіївка та просили у волонтерів діжки (казали для води) 😂 🔥...

Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Zaterdag 17 augustus 2019

Штефан іронічно відповів на слова сербського терориста: "Так, ну швиденько признавайтесь хто воював в районі н. п. Авдіївка і просили у волонтерів бочки (говорили для води)".

Нагадаємо, раніше на Донбасі герої влаштували потужний погром ворогові, вся земля здригнулася.

Також Знай.uа писав, що "кращого" президента України розгнівало рішення про День Незалежності: "Святкувати нічого".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського озвучили сильний план по Криму і Донбасу: "Це не просто земля, яку нам потрібно повернути".