Відомий народний артист Північної Осетії та заслужений артист Північно‑Осетинської Автономної РСР Аскер Махмудов пішов з життя у віці 72 років. Про це повідомили РосЗМІ, пише Рoliteka. Згідно наявної інформації, співак помер у суботу, 17 серпня.

"У Сочі помер співак Аскер Махмудов, він запам'ятався слухачам в першу чергу композицією "Місто моє Орджонікідзе" та піснею "Мадіна" на осетинській мові", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист отримав популярність після виконання хіта "Місто моє Орджонікідзе", а також пісні "Мадіна". Махмудов виступав на одній сцені з Муслімом Магомаєвим, Йосипом Кобзоном і Володимиром Висоцьким. Також він знімався в музичних фільмах, серед яких "Коли співають в Орджонікідзе" та "Золоте весілля". Махмудов є Народним артистом Північної Осетії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Артист виступав на одній сцені з Муслімом Магомаєвим, Володимиром Висоцьким і Йосипом Кобзоном.

Нагадаємо, раптово пішов з життя зірка "Ходячих мерців", світ оплакує втрату.

Як повідомляв Знай.uа продавав дітей у рабство: відомого мільярдера знайшли мертвим у тюремній камері.

Знай.uа писав, пішов з життя видатний українець: був кращим.