Державний банк ПриватБанк миттєво відреагував на заяву клієнта про проблеми роботи фінансового банківського програми "Приват24". У банку спробували розібратися в даній ситуації і дати пояснення. Про це в понеділок, 19 серпня, повідомляється у відгуку клієнта на сайті Мінфін.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні перестав працювати приват24 під старими версіями лисиці і хрому. Оператори по 3700 чешуть про чищення куків і зміні програмного забезпечення на компі. Шановні, ви не такий ахиренный банк, щоб підлаштовуватися під вас. Сенс робити апгрейд компа і платити за це гроші, коли хтось в приваті вирішив удосконалити щось щоб зрубати бабла. Нікому не рекомендую цей банк. Вічно якісь сюрпризи. Простіше змінити банк", - повідомив клієнт банку.

У відповідь на цей відгук, представник служби підтримки "Приватбанку" повідомив про причини такої ситуації та можливі рішення.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Приват24 працює з основними версіями браузерів. Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути Ваш випадок і розібратися в ситуації. Для цього ми звернулися до Вас в особисті повідомлення", - повідомили в банку.

Нагадаємо, колекторів можете посилати подалі: українцям дозволили не платити "бандюкам".

Як повідомляв Знай.uа Дубинський показав, як грабують ПриватБанк зсередини, українці - невинні жертви: "Схема стара, як світ".

Також, Знай.uа писав, Борис Ложкін знає, як стати багатим у бідній країні: майстер-клас від медійного олігарха.