У понеділок, 19 серпня, в самому центрі Києва сталася аварія за участю двох автомобілів Range Rover і Tesla. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого не розминулися Range Rover і електромобіль Tesla.

За словами свідків цієї автокатастрофи, винуватцем ДТП є водій позашляховика. Вони також стверджують, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Проте, тим часом, на місце події вже приїхав чоловік, який заявляє, що він і є водій Range Rover (№BH7777CX).

Хоча, люди на місці стверджують, мовляв насправді за кермом був той чоловік, у якого на голові знаходиться рушник.

Появилось видео момента ДТП с пострадавшими в центре Киева с участием #Tesla #Range #Rover #BH7777CX Фото с места ДТП - https://kyivoperativ.info/dtp/zyavilis-pershi-foto-z-miscya-serjozno%D1%97-dtp-u-centri-kiyeva/ Видео с места ДТП - https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-1285/

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 19 augustus 2019

Серйозна #ДТП трапилася щойно на перехресті Саксаганського та Льва Толстого: #Range #Rover vs #Tesla. Кажуть, що є потерпілі. Деталі встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 19 augustus 2019

Нагадаємо, що 18 серпня в Києві на Гостомельському шосе машина Renault Logan служби таксі Uklon врізалася в стовп. У мережі з'явилося відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, 19 серпня у селі Мала Білозерка Василівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Також портал Знай.ua писав, що на трасі “Харків-Дніпро” у Красноградському районі Харківської області сталася смертельна ДТП.