В інтернеті з'явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.

Відео опублікувала спільнота "Повернися живим" на Facebook.

На записі видно, як по будівлі наносяться три постріли - з обох сторін і по центру, і з однією з сторін йде густий дим.

"Бачите чорний дим, так горять БМП терористів ... Справа була ще до оголошення перемир'я. Наші військовослужбовці помітили, як на територію колишньої шахти неподалік окупованого Донецька заїхали дві БМП терористів. І не просто заїхали, а періодично висувалися, щоб "попрацювати" по позиціях українських військових ", - зазначено у повідомлення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Три постріли – мінус дві БМП терористів

Бачите чорний дим? Так горять БМП терористів. Це відео фонду «Повернись живим» передали бійці одного з підрозділів, які воюють на Сході. Діло було ще до оголошення перемир’я. Наші військовослужбовці помітили, як на територію колишньої шахти неподалік окупованого Донецька заїхали дві БМП терористів. І не просто заїхали, а періодично висувалися, щоб «попрацювати» по позиціям українських військових. За допомогою коптера, який передав на фронт «Повернись живим», наші бійці вирахували координати цілі. По ній, використовуючи програму ГРК Броня - Armor, і вдарили мінометники. Три постріли – три влучення. І мінус дві ворожі БМП. Уявляєте, як тішилися бійці, коли почули у перехопленнях ефіру терористів, що їхні бойові машини – «трьохсоті»? Бойовики приїхали за ними уночі і витягали на буксирі. Агов, окупанти! Ви досі вважаєте, що прийшли на Донбас назавжди? Ну-ну. Віримо в українську армію, наближаємо перемогу тут: https://clc.to/2fguUA Фонд «Повернись живим»

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 14 augustus 2019

Для наведення зброї військовослужбовці скористалися квадрокоптером, а постріли були нанесені з мінометів. В результаті було знищено дві БМП ворога.

"З допомогою коптера наші бійці вирахували координати цілі. По ній, використовуючи програму ГРК Броня - Armor, і вдарили мінометники. Три постріли - три влучення. І мінус дві ворожі БМП ... Бойовики приїхали за ними вночі і витягали на буксирі", - прокоментували в співтоваристві.

Нагадаємо, Муженко терміново звернувся до Кабміну з-за українських військових.


Як повідомляв раніше Знай.uа, скільки "двохсотых" з "ДНР" вже вирушили до Путіна.


Також Знай.uа писав про те, що Донбас повстав проти головорізів "Л/ДНР", назріває нечуване.