На Київщині зникли мати з донькою - 53-річна Надія Головач із її 31-річна донька Юлія Зайковська. Копи знайшли їхню покинуту автівку дорогою з Броварів до Києва та повідомлення про їхнє вбивство виявилось інсценуванням.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи в змові з уже своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбивство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох осіб замовники оцінили у 50 тис. доларів", - зазначив він.

Також Нєбитов розповів, що працівники СБУ, поліції та прокуратури Київської області провели спецоперацію, під час якої вийшли на групу замовників злочину, а самі жінки залишились живими.

Головним управлінням Національної поліції в Київській області спільно із ГУ СБУ в області за процесуальним керівництвом...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Андрій Нєбитов op Dinsdag 20 augustus 2019

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відтак, четверо підозрюваних в організації замовного вбивства затримані. У помешканнях чоловіків провели обшуки, під час яких виявили та вилучили сім-картки операторів мобільного зв’язку та мобільні телефони, банківські картки, частину грошових коштів, якими розраховувалися за вчинення замовного вбивства.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України, готуються повідомлення про підозру, клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про проведення обшуків та про призначення судових експертиз щодо вилучених речей і документів.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.