Український державний банк "ПриватБанк" прокоментував скаргу одного з своїх клієнтів, який повідомив про проблеми в роботі додаток "Приват24", а саме з входом до нього. Відомо, що в банку миттєво відповіли на дану ситуацію, а також дали пояснення.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських економічних видань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я лежачий інвалід, багато років пенсія йде через ПриватБанк. Сьогодні прийшла смс, що всі рахунки заблоковано, нібито немає якихось документів. Треба нести до банкк чи самій робити скани з комп'ютера. Зателефонувала оператору, той одне товкмачить: « постанова НБУ №...» ДЕ БАНК СПРАВ СКАНИ МОЇХ ДОКУМЕНТІВ (ПАСПОРТА ТА ІПН), які давалися раніше?! Я напівпаралізований інвалід, 1 А група. Куди я буду йти?! Як я буду робити скани полудобитим старим планшетом?! Вся пенсія заблокована, немає навіть копійки. Як мені купити ліки? Як перерахувати гроші, щоб купили хліб? Я від болю кричу, мені треба ліки. Що ви наробили?! Навіщо мені нав'язливі дзвінки про картку голд, навіщо мені ваше підвищення кредиту?! Віддайте мені мою пенсію! Щоб вам та вашим рідним так було, щоб ви так плакали від безвиході.", - заявив клієнт банку.

Нагадаємо, спливли "подвиги" найбагатшої чиновниці режиму Порошенка: сховатися не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа курс долара на День Незалежності зруйнує плани українців.

Знай.uа писав, голодний студент потрапив до рук копім: життя в Києві накрилося мідним тазом.