Богдан влаштував рознос "слугам народу":керівник ОП заявив, що в президентській партії є божевільні та психічно хворі люди.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан зазначив, що президентська фракція "Слуга народу" не є "ручною". Він визнав, що частина людей прийшли у фракцію "реально з Фейсбуку".

"Там є люди, які раніше на ринку продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи - це формувати з них команду.... Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства", - заявив Андрій Богдан.

На водіїв чекає "голодний рік": ціни на бензин злетять до небес

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ціни на бензин можуть зрости через атаки безпілотників на завод Саудівської Аравії.

На торгах на лондонській біржі ICE світові ціни на нафту виросли майже на 10%. Після відкриття торгів ціна нафти марки Brent досягла 71,95 долара, підскочивши на 19%. Це рекордне зростання вартості нафти на відкритті торгів, останній подібний випадок був у 1988 році, коли почалася торгівля нафтовими ф'ючерсами.

Ціна нафти марки WTI також значно зросла – до 64,4 долара за барель проти 54,85 долара на закриття попередніх торгів 13 вересня.

Зростання цін стався після того, як безпілотники атакували об'єкти Saudi Aramco — державної нафтової компанії Саудівської Аравії.

Лікарі припинили лікування відомої актриси Анастасії Заворотнюк

Лікарі припинили протипухлинне лікування відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк.

Артистка, як і раніше знаходиться в комі, у зв'язку з чим провести операцію чи будь-яку іншу терапію неможливо.

Наразі за її станом стежать анестезіологи-реаніматологи.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

Донька Зеленського отримала шалені гроші та здивувала недитячим вчинком

Стало відомо, на що витратила 50 тисяч гривень донька Володимира Зеленського, яка виграла їх на гумористичному шоу країни - “Розсміши коміка”.

Зеленський зізнався, що його донька Олександра вддала всі виграні гроші на благодійність - у дитячий будинок.

"Вона віддала гроші в дитбудинок. У нас є список, кому ми допомагаємо. І Саша з мамою вибрала просто з тих, кому ми допомагаємо. Вона не могла взяти ці гроші, це було б некоректно", - зізнався Зеленський.

В мережі привітали маму Зеленського з днем народження

Сьогодні, 16 вересня, у мами Володимира Зеленського день народження - Риммі Володимирівні виповнилося 69 років.

Сегодня день рождения у мамы нашего президента, Риммы Зеленской. С праздником вас Римма Владимировна, и спасибо вам за достойного Сына.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 16 september 2019