Бойовики на Донбасі "Д/ЛНР" поскаржилися на проблеми в самопроголошених республіках. Зокрема це стосується енергетичної сфери.

Про це повідомив журналіст і блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter.

"Навіть в місцевих газетах ОРДЛО вже пишуть про тяжку ситуацію в енергетиці ЛДНР. Економіка сірої зони руйнується і вмирає, борги по зарплатах ростуть. Вороги Донбасу продовжують вбивати регіон і знущатися над населенням, розповідаючи брехливі казки про підтримку братньої Росії", - написав він, а також опублікував скріншот з газети "Козацький вісник".

У статті газети сказано про те, що співробітники підприємств "ЛНР" могли отримати заборгованість по заробітній платі, яка накопичилася лише через органи прокуратури. Проте в цей же час в регіоні назрівала більш масштабна проблема.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, на підприємстві "Луганські електромережі" заборгованість по зарплатах становить вже близько 4 місяців. І при цьому окупанти ще наполягають на своєчасну оплату простими людьми послуг ЖКГ, в тому числі і за електроенергію.

"чи не єдиний спосіб для співробітників "ЛЕС" отримати зарплату – так це звільнитися і вже при звільненні отримати своє чесно зароблене. Але і тут все не так просто, тому, що на звільнення чергу", - пишуть у газеті.

Нагадаємо, у Зеленського назвали головна умова повернення Донбасу.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розкрили важливий нюанс про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що повинен зробити Зеленський, щоб витягнути Україну.