Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

У "Слуги народу" прокоментували стогін Геращенко та грубий кримінал Вакарчука

Депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський на своїй сторінці в Facebook розповів, як проходив ранок середи у Верховній Раді. Бужанський зазначив, що Ірина Геращенко разом зі Святославом Вакарчуком влаштували цілу драму з приводу підпалу будинку Гонтарєвої.

Президент України Петро Порошенко
Петро Порошенко

Розминка перед путчем: Порошенко збере радикалів під Офісом Зеленського, що задумав ексгарант

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З'явилася інформація про те, що в п'ятницю, 20 вересня, наближені до експрезидента України Петра Порошенка готують нові провокації під Офісом Володимира Зеленського. Відомо, що в цей раз радикали зберуться на Банковій, щоб висловити протест "проти Коломойського".

стрілянина
стрілянина

У столиці поліцейський застрелив двох колег: причиною стали 2 тисячі

У Москві на станції метро "Рязанський проспект" відбулася перестрілка, в результаті якої загинула людина. Також, як з'ясувалося пізніше, загинув і другий поліцейський, який отримав вогнепальне поранення. Як зазначається, на станції метро поліцейські повинні були затримати колегу, який намагався отримати 2 тисячі рублів у мігранта.

Приватбанк
Приватбанк

ПриватБанк прибрав улюблену функцію українців: масові скарги розривають Мінфін

Державний "ПриватБанк" відповів на заяву клієнта про раптову зміну кредитного ліміту на картці. Про це йдеться у відгуку відвідувача Мінфін.

Володимир Зеленський - президент України
Володимир Зеленський - президент України

Скільки українці витратять на утримання Зеленського в 2020 році

15 вересня до парламенту подали перший проект закону про бюджет на 2020 рік. Проект держбюджету передбачає збільшення видатків на програму забезпечення діяльності президента Володимира Зеленського та його Офісу на 4,2%. Це означає, що з бюджету України виділятиметься до 986,6 мільйонів гривень (+39,4 мільйона). Про це йдеться в тексті документа, опублікованому на сайті парламенту.