Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на п'ятницю, 20 вересня. Курс долара порівняно з показниками у четвер, 19 вересня, знизився в ціні і тепер становить 24,61 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 20 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2461,7559 гривні;

- 100 євро – 2724,4253 гривень;

Як видно з цими показниками, євро зменшився в ціні на дві копійки. Крім того, долар також подешевшав на 5 копійок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Курс долара і євро 20 вересня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.