Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 19 вересня.

Дмитро Разумков підписав закон про імпічмент президента

Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав закон "Про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент)".

Про це свідчать дані на сторінці відповідного законопроекту №1012 на сайті Ради, передають Українські Новини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В мережі показали допит Белька, який захопив міст Метро: "Шість днів я не спав. Вживав наркотики"

42-річний ветеран АТО, який 18 вересня захопив міст Метро у Києві, розповів, що таким чином намагався привернути увагу громадськості до своїх проблем. На допиті Олексій Белько заявив, у нього не було вибухівки і він не збирався підривати міст.

У Зеленського скасують акциз для "євроблях", цього чекали мільйони: що приготував слуга народу

Народними депутатами запропоновано виключити з оподаткування автомобілів акцизний податок. Розраховується, що це зменшить оподаткування при їх ввезенні на суму від 750 до 2500 євро.

Сьогодні акциз діє при ввезенні в Україну нових або уживаних автомобілів та мотоциклів і залежить від типу двигуна і його обсягу.

Голлівуд в Україні і нове місто біля моря: Зеленський окреслив плани на 5 років

Президент України Володимир Зеленський презентував ряд проектів, які влада хоче реалізувати в Україні за рахунок іноземних інвесторів. Так, зокрема, він хоче створити в Україні власний "Голлівуд" і побудувати нове місто біля моря.

Новий опалювальний сезон: коли українці відчують тепло в батареях

опалення
опалення

З середини жовтня в Україні стартує опалювальний сезон. Однак помітне похолодання відчувається вже зараз. Подекуди температура повітря впала до +7-8 градусів за Цельсієм. І коли включать опалення в будинках повністю залежить від органів місцевого самоврядування кожного регіону.