Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), підвищить тарифи на водопостачання для "Київводоканалу". Так, тариф на водопостачання та водовідведення підвищиться на 1,217 грн за кубометр.

Про це пише видання Хвиля.

Рішення НКРЕКП набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті "Урядовий кур’єр".

Новий тариф для підприємства становитиме 21,593 грн за 1 кубометр. З них тариф на централізоване водопостачання - 12,161 грн за один кубометр, на централізоване водовідведення - 9,432 грн. Також наголошується, що зростання тарифів на воду розпочнеться з 1 лютого 2020 року.

Тарифи на холодну воду
Тарифи на холодну воду

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що вже у жовтні блакитне паливо знову стане дорожчати. Підвищення ціни спровокує зростання курсу долара і попит на газ, пов'язаний з опалювальним сезоном. Експерти вважають, що до кінця року газ може подорожчати на 15%.

споживання газу
споживання газу

Враховуючи податки і всі платежі, кінцева ціна для українців складе 5,5-6 грн за кубометр. Хоча ще в минулому році Кабмін планував підвищити тариф майже до 10 грн.

Нагадаємо, Верховна рада добряче вдарила по бюрократії: власники малого бізнесу отримали зелене світло.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам.