У Зеленського відмовилися від ПАРЄ, "можливостей немає": деталі важливого рішення

З'явилася інформація, що делегація України не збирається їхати на найближчу сесію Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це заявив депутат від партії "Слуга народу", голова комітету українського парламенту з питань зовнішньої політики Богдан Яременко в мережі Facebook, відмічає портал "Хвиля".

Парламентська асамблея Ради Європи
Парламентська асамблея Ради Європи

Неадекватний маршрутник познущався над матір'ю загиблого бійця АТО, українці лютують: "Краще би ти впала", фото

У Хмельницькій області стався вельми сумний випадок. Відомо, що знову відзначився водій маршрутки. За словами місцевої активістки Олени Ларичевої, водій жорстко накинувся з лайкою на матір загиблого в АТО бійця.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наркоман стріляв у маршрутці
Наркоман стріляв у маршрутці

Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом: "Будь простішим і лести"

Український президент Володимир Зеленський під час переговорів з президентом США Дональдом Трампом повинен "бути простішим і лестити". Про це екс-посол США в Україні Стівен Пайфер написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Kyivstar в черговий раз спробував зрубати куш на своїх вірних клієнтах: "Дякую за..."

Українська телекомунікаційна компанія "Kyivstar" в черговий раз вирішила збагатитися на своїх вірних клієнтах. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала одна з користувачів послуг компанії Олена Півень. Вона в подробицях описала систему заробітку на своїх клієнтах.

магазин Київстар
магазин Київстар

Чоловік Заворотнюк вперше заговорив про хворобу "Моєї прекрасної няні": "Молимося..."

Чоловік зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк повідав про те, як вся родина переживає через ситуацію, яка сталася з нею.

В одному з випусків популярного російського шоу "Пусть говорят" відомий фігурист Олексій Ягудін розповів, що йому вдалося зв'язатися з чоловіком актриси - фігуристом Петром Чернишовим. Він хотів дізнатися, як почуває себе телезірка. Однак, довго поговорити їм не вдалося.