Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у понеділок, 23 вересня. Порівняно з показниками у п'ятницю, 20 вересня, гривня значно зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,43 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 23 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2443,2618 гривні;

- 100 євро – 2694,9178 гривень;

Таким чином, долар став дешевше ще на 18 копійок. При цьому євро також знизився в ціні на 25 копійок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Курс долара і євро 23 вересня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.