Зеленський виграв трохи часу для "євробляхерів"

В Україні продовжили період відстрочки штрафів за "евробляхи". Стало відомо, що довгоочікуваний закон про відтермінування штрафів за використання автомобілів на єврономерах, прийнятий нещодавно Верховною Радою, вже вступив в силу.

Варто уточнити, що даний законопроект передбачав відстрочку штрафів на 90 днів – до 22 листопада цього року. У підсумку в кінцевій редакції збільшили період відстрочки до 31 грудня.

Міністерка Новосад Ганна розповіла, що буде з освітою

Міністр освіти Новосад Ганна розповіла, які зміни МОН планує в системі вищої та професійно-технічної освіти та що буде з Новою українською школою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Прискорити Нуш - це спробувати прискорити початок як базової, так і старшої профільної школи. Однак поки немає відповіді, як ми це будемо робити. Ми повинні переконати всіх, що вчитися на рік довше - це класно. Зараз розробляємо різні сценарії, а потім подамо їх на широке громадське обговорення ", - зазначила Новосад.

Кабмін Зеленського скасував літній час

27 жовтня українці вже за традицією перейдуть на зимовий час, перевівши стрілки годинників на годину назад. Але до літнього часу наша країна вже не повернеться.

Скоро на всіх телеканалах країни

Geplaatst door Taras Kachka op Maandag 23 september 2019

"Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 "Про порядок обчислення часу на території України" на території України 27 жовтня 2019 о 4 (четвертій) годині за київським часом відміняється літній час із переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину назад", - йдеться в постанові.

Зеленський підписав закони, які українці чекали роками

У понеділок, 23 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання, йдеться на сайті Верховної Ради.

підписаним Головним законопроектом від Зеленського став закон про імпічмент президента. Також президент підписав закон про державну підтримку кінематографії і закони про фінансування дорожнього господарства, щодо яких передбачаються значні штрафи за порушення правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів.

Що буде з житловими субсидіями в 2020

На виплату житлових субсидій у проекті держбюджету на 2020 рік заклали майже на 14% менше суми, порівняно з поточним роком. У Мінсоцполітики запевняють, що всі, хто потребує державної допомоги, субсидії отримають. Про це заявила міністр Юлія Соколовська в соцмережі.

На житлово-комунальні субсидії в цьому році витратять круглу суму в розмірі 47,63 мільярда гривень. Але на 7,47 мільярда гривень. У поточному році на субсидії було витрачено 55,1 мільярда гривень.