Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Укрзалізниця" потрапила в гучний скандал, пасажири такого ще не бачили

Українська державна компанія "Укрзалізниця" відома своїми жахливими умовами в поїздах і часто потрапляє в гучні скандали. Так, на цей раз пасажири електрички їхали у вагоні, де на одній з лавок не було сидіння.

Усик достроково переміг Візерспуна у дебютному бою в хевівейті
Усик достроково переміг Візерспуна у дебютному бою в хевівейті

Усик достроково переміг Візерспуна у дебютному бою в хевівейті

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) 12 жовтня провів дебютний бій у суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Бій Усик - Візерспун пройшов 12 жовтня на знаменитій Wintrust Arena в Чикаго, США.

зарплата
зарплата

Українцям збільшать пенсії, зарплати, виплати по безробіттю і не тільки

З жовтня українцям планують підвищити пенсії, зарплати працівникам державних структур та інші соціальні виплати. Сума, на яку збільшать виплати, складе 214, 75 грн. Про це йдеться у відповідному законопроекті №1282-ХІІ.

Зеленський озвучив головну мету на посаді президента України

Президент Володимир Зеленський дав найдовшу в історії прес-конференцію, яка увійшла у Книгу рекордів Гіннеса. Так, у четвер, 10 жовтня, глава держави близько 14 годин відповідав на запитання різних груп журналістів.

Пенсіонери
Пенсіонери

Українцям запропонували купити трудовий стаж, ще й заощадити: що потрібно знати

Новий уряд анонсував великі зміни щодо отримання пенсії в майбутньому. Тому українці почали більше переживати, чи отримують вони допомогу від держави в літньому віці і якою вона буде.