Стюардеса Хізер Пул, написала книгу про роботу в авіакомпанії, розповіла про переваги займаються сексом в літаку пасажирів.

За словами бортпровідниці, останнім часом вона помічає тенденцію, що пасажири перестали користуватися туалетом, щоб усамітнитися. Люди стали надто розкутими і їх більше не напружує присутність ще сотень чи десятків пасажирів поруч.

"Я звернула увагу на те, що все більше і більше людей не йдуть до вбиральні, вважаючи за краще займатися сексом просто на своїх місцях", - пише стюардеса.

Вона додала, що в таких випадках пасажири прикриваються пледом і починають хитатися з боку в бік, тому всім абсолютно очевидно, чим вони займаються.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Деякі стюардеси навчились боротись з цим. Вони починають ходити по проходу з ліхтариком або стають неподалік від пари і голосно кашляють. Пул зазначила, що дії пасажирів на борту лайнера суперечать правилам безпеки, але не є незаконними.

пасажир літака
пасажир літака

"Незаконним вважається невиконання вказівок бортпровідників. Тому, якщо стюардеса попросить вас припинити, вам доведеться негайно зупинитися", - зазначила вона.

Навесні австралійський телеведучий Даррен Макмаллен зробив серію публікацій в Instagram, на яких видно, як чоловік і жінка, які сидять попереду нього, займаються сексом. Інцидент стався на рейсі авіакомпанії Jetstar. За словами Макмаллена, спершу дії хлопця з дівчиною були не дуже помітні, а потім їх крісла почали трястися.

Нагадаємо, що винищувач американських військово-повітряних сил (ВПС) зазнав аварії в Німеччині, пілот встиг катапультуватися і був направлений до лікарні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Альпах знайшли літак, який повис на дротах.

Також портал Знай.uа писав, що на авіарейсі Красноярськ-Москва під час польоту помер пасажир.