Стало відомо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і, звичайно ж, сніг будуть змінювати один одного протягом всього місяця. Температура повітря прогнозується -10 градусів, а в самому кінці і зовсім вдарять зимові морози. Про це повідомляє meteoprog.ua.

За прогнозами синоптиків, перші дні листопада буде сонце. Однак, з 5 по 10 листопада очікуються дощі та мокрий сніг. Перші снігопади можуть здатися вже після 20 числа.

У нічний, ранішній і денний час прогнозуються заморозки. Сонячних днів очікується менше, ніж у жовтні. До того ж, прогнозують поривчастий вітер.

Згідно з прогнозами, температура повітря у першій половині листопада буде в середньому становитиме +5…+9 градусів тепла. Зниження до +1…+6 градусів очікується в другій половині місяця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також перший тиждень прогнозується найприємнішою, а от на другий і третьої - температура знизиться. А останні дні будуть по-справжньому зимовими, вночі та вранці стовпчики термометра показуватимуть приблизно -3…-2 градуси за Цельсієм.

Європейські фахівці вважають, що температура в листопаді буде перевищувати багаторічні норми. Однак, це ще не показник того, що цілий місяць буде дуже теплим, так як прохолодні періоди з морозами і снігопадом теж вірогідні.

Чисельність опадів буде більше, ніж влітку, проте менше, ніж у листопаді за останні кілька років.

Нагадаємо, що у Києві виступить знаменита співачка Лайма Вайкуле 30 листопада у Палаці "Україна".

Як повідомляв портал Знай.ua, "бабине літо" в 2019 побило два температурних рекорди.

Також портал Знай.ua писав, що ранковий туман перетворив Київ на загадковий мегаполіс з фільмів у жанрі нуар. Густа завіса приховала сонце, не пропустивши жодного промінчика назустріч киянам.