У неділю, 20 жовтня, в Україні очікується тепла і суха погода. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами синоптика, приємна погода змусить українців масово виходити на вулицю заради прогулянки під осіннім сонцем. Вдень по всій території України очікується +17...+24 градуси, вночі +6...+12. Вітер південних напрямків, 3-8 м / с або просто штиль.

Соціальні мережі ввечері в неділю та у понеділок, думаю, просто вибухнуть безліччю фотографій жовтого листя і червоних...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 18 oktober 2019

Найспекотнішими будуть Закарпатська область і Крим - там повітря прогріється до +22...+24. На заході України очікується +19...+22, на півночі трохи холодніше - +17...+20. В східних областях та у центрі очікуються комфортні +18...+20.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Києві стовпчики термометрів піднімуться до +20. Опадів не очікується.

За словами Діденка, невелике похолодання розпочнеться лише 23 жовтня.

Нагадаємо, скільки часу піде на те, щоб заробити 1€ в різних країнах.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям обіцяють найкращий опалювальний сезон, допоможе Польща.

Також портал Знай.ua писав, українські фермери отримають 400 млн від Європейського банку.