Більше жодних пластикових пакетів: в Україні прийняли новий законопроект, що потрібно знати

Вже з 2021 року в Україні серйозно обмежать використання пластикових пакетів. Відповідний законопроект вже підтримали в Уряді. Крім цього, в Міністерстві енергетики та захисту навколишнього середовища також почали роботу над ще одним законом, який передбачає заборону використання одноразових виробів з пластику.

зарплата
зарплата

В Україні піднімуть зарплату жінкам: у Мінсоцполітики заговорили про "рівність та справедливість"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Гендерний розрив в оплаті праці в Україні може зникнути. Таку заяву зробила міністр соціальної політики Юлія Соколовська під час зустрічі з делегацією Міжнародної організації праці.

перевод часов
перевод часов

Перехід на зимовий час: коли переводять годинники в Україні і як до цього підготуватися

Щороку українці чекають, що нарешті скасують переклад годин, і щороку їх очікування не виправдовуються. Під "скасуванням зимового часу" Мінекономрозвитку розуміє банальну сезонну зміну "часів": навесні скасовують зимовий час і вводять літній, а переведенням годинників восени скасовується все назад.

Верховна Рада
Верховна Рада

Верховна Рада проголосувала за бюджет на 2020 рік: названо цифру

Нардепи проголосували за законопроект про державний бюджет на 2020 рік за основу в першому читанні. Так, Верховна Рада України прийняла проект постанови №2000-П) "Про висновки і пропозиції до проекту закону про державний бюджет України на 2020 рік". "За" проголосували 256 депутатів.

Зустріч Зеленського з Путіним: розкрилися нові деталі, що чекати залишилось лічені тижні

Вже в листопаді поточного року український президент Володимир Зеленський може зустрітися з головою Російської Федерації Володимиром Путіним у "нормандському форматі". Цю інформацію повідомив у п'ятницю, 18 листопада в ході "Години запитань до уряду" в Раді міністр закордонних справ України Вадим Пристайко.