Останнім часом популярний серед українців супермаркет АТБ часто вляпується у курйозні ситуації. Киянка поскаржилась на куплену у супермаркеті дитячу зубну пасту на своїй сторінці у facebook. Як виявилось, товар був бракованим.

"Тільки що купила ОЦЕ в магазині АТБ! як це зрзуміти? Звідки воно постачається? В якому підвалі виготовляється? Хто контролює якість продукції?", - йдеться у повідомленні.

Жінка опублікувала фото, на якому в супермаркеті АТБ їй продали гарно загорнуту в упаковку відкриту зубну пасту зі смаком полуниці.

#АТБ Тільки що купила ОЦЕ в магазині АТБ! як це зрзуміти? Звідки воно постачається? В якому підвалі виготовляється? Хто контролює якість продукції? #атб

Geplaatst door Natalya Bondarenko op Donderdag 10 oktober 2019

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Звичайно я поверну завтра.Справа не тому,лякає те, що це продукт для дітей, який має перевірятись 1000 разів і бути якісним, а не таким фуфлом. Картонна упаковка була закрита нормально, це не в магазині пошкодили...", - додала розлючена киянка.

Користувачі у коментарях вибухнули емоціями і регочуть, що заєць, зображений на упаковці з’їв зубну пасту, захотілось полунички.

"Вкусная клубничка😋Заяць скушал🤣😂", "Хтось хотів клубнічки🤣", "Нада було просто вернути", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одеси: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом пожежа знищив гектари кукурудзи.

Також портал Знай.ua писав, Києві розстріляли особистого ворога Кадирова.