Тотальна нестача коштів на соціальні виплати українців абсолютно не обходить тих, хто отримує колосальні доходи. І це при тому, що офіційні зарплати і пенсії просто смішні.

Михайло Шнайдер, популярний український блогер і юрист, розповів на своїй сторінці в Facebook, що в бюджеті на 2020 рік закладена мінімальна пенсія в розмірі 1769 гривень та прожитковий мінімум у розмірі 2270 гривень.

І окремо показав на фото керівників найбільших українських державних компаній: Андрій Коболєв, Євген Кравцов, Юрій Недашковський та Ігор Смілянський.

"А тепер увага. Ці суми, вас справді вразять:
- Зарплата керівника НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва, становить 23 мільйони гривень в місяць.
- Зарплата Керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова, становить 1 мільйон 500 тисяч гривень в місяць.
- Зарплата керівника "Енергоатома" Юрія Недашковського, становить 1 мільйон гривень в місяць.
- Зарплата керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського, становить 800 тисяч гривень в місяць", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це колосальні цифри. Чотири людини, в загальній складності, отримують близько 1 мільйона доларів щомісяця.

"Просто фантастика. Тільки уявіть, скільки на ці гроші можна було б побудувати доріг, дитячих садків і шкіл. Скільком людям можна було б підняти пенсії і допомоги. Скількох військових можна було б нагодувати й Обмундирувати. Це не вкладається у мене в голові. І я щиро сподіваюся, що нова влада нарешті наведе порядок з зарплатами наших топ-чиновників", - підсумував Шнайдер.

За словами Шнайдера у такій тотаільній несправедливості далі жити, вже просто неможливо...

Нагадаємо, раніше Михайло Шнайдер розповів, що в одному з магазинів Люботина, Харківська область, небайдужі встановили "добра Полку".

Також Знай.uа писав, що Зеленський зізнався, що купує в елітному київському супермаркеті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що можна купити на зарплату Коболєва з "Нафтогазу": блогер показав незвичне застосування "Камазам" із готівкою.