Влада Російської Федерації прийняла рішення про перенесення запуску залізничного сполучення по Кримському мосту, який з'єднує окупований Крим з Росією, з грудня 2019 року на літо 2020 року. Однак міст й далі пустує та перебуває у поганому стані.

Про це повідомляє блогер під ніком RoksolanaToday&Крим25% на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Як ту скріпу тільки не крутять ... ну що, допомогло? Ротенбергу, так, звичайно ...", - прокоментувала ситуацію блогер і опублікувала фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно з'явилася інформація, що в п'ятницю, 13 вересня, біля сумнозвісного Кримського мосту стався нещасний випадок. Так, накривши собою двох осіб обрушився залізничний тунель.

Нагадаємо, Кримський міст руйнується, головний проект Путіна приречений: інженери розповіли чому і коли.

Як повідомляв портал Знай.uа, що пляжі Криму заполонили дикі "туристи", прогнали навіть найбільш сміливих: "VIP-клієнти підкотили".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва: "І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних".