Новий глава "с*ксі" партії "Слуга народу" Корнієнко закликав "збуджувати": що відомо про наступника Разумкова

Дмитро Разумков покинув пост глави "Слуги народу", тепер партією керуватиме Олександр Корнієнко. Про це повідомляє Українська правда. Виявилося, що нового голову обрали на з'їзді "Слуги народу", який проходить в неділю, 10 листопада. Про те, що новим головою партії став народний депутат Олександр Корнієнко, повідомила зі сцени з'їзду депутатка Євгенія Кравчук.

Олександр Корнієнко, ГолосUA
Олександр Корнієнко, ГолосUA

Порошенко з Біллом Гейтсом увійшов до рейтингу найбагатших: скільки грошей "законсервував" екс-президент

Цими днями з'явився рейтинг десятки найбагатших спікерів Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі, який пройде з 23 по 26 січня. І слід зауважити, що до нього увійшов колишній президент України Петро Порошенко, пише 24 канал.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Петро Порошенко, фото - 20 хвилин
Петро Порошенко, фото - 20 хвилин

Рішення прийнято! У Зеленського вибрали покарання для потрапившого у с*кс-скандал Яременко

На народного обранця від партії "Слуга народу" Богдана Яременка, який втрапив у гучний секс-скандал у Верховній Раді, знайшли управу. Відтак, його знімають із поста голови комітету з міжнародних зв'язків, пише Obozrevatel з посиланням на джерело у ВР.

Яременко йде з комітету через секс-скандал, фото - Цензор.НЕТ
Яременко йде з комітету через секс-скандал, фото - Цензор.НЕТ

Українцям дозволили законно не платити за опалення: головні цифри нової "комуналки"

Згідно з новим законом "Про житлово-комунальні послуги" у громадян України з'явилася можливість, в окремих випадках, не оплачувати ЖКП, або просто платити менше. Наприклад, якщо замість гарячої води з крана йде тепла, платити за неї, як за "гарячу" не потрібно.

Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

Разумков склав повноваження голови "Слуги народу": названо наступника

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков відтепер не є головою фракції "Слуга народ". Відповідне рішення ухвалили під час робочого з'їзду народні депутати. Про це пише "РБК".

Відзначимо, що ще у жовтні Дмитро Разумков підтвердив інформацію стосовно того, що подасть у відставку з поста голови партії "Слуга народу". Тоді він говорив, що не варто поєднувати роботу голови Верховної ради та керівника політичної партії.

Разумкова, фото - Depo
Разумкова, фото - Depo