НАБУ затримало на хабарі у $150 000 директорку департаменту ОП Зеленського

"Служниця народу" ганебно спалилась - НАБУ затримало на хабарі в 150 тисяч доларів директорку департаменту ОП Світлану Кондзелю.

Кондзеля очолює Головний департамент забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента.

Слуги народу збентежили заявою про Мінські угоди

Зустріч лідерів "нормандської четвірки" відбудеться до кінця цього року, орієнтовно до 20 грудня. Вона необхідна Україні для того, щоб вийти з "кабальних умов" Мінських угод.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Про це заявив глава президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Арахамія зазначив, що Росія від початку не вірила, що Мінські домовленості можна буде виконати. Але її все влаштовує у Мінському форматі і вона не хоче з нього виходити.

Рябошапка змусить відповісти Гонтарєву і Рожкову одразу за трьома статтями

Генпрокуратура готова вручити підозри ексголові Національного банку Валерії Гонтарєвій, а також першому заступнику голови НБУ Катерині Рожковій.

Гонтареву і Рожкову підозрюють в наступному: зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК); службове підроблення (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК) та умисне невиконання постанови суду, що набрало законної сили (ч. 2 ст. 382 КК).

Офіс Президента не впізнати: на що перетворився головний "білий дім" країни після акцій протесту

Впродовж останнього місяця Адміністрація президента виявилася чи не "найпривабливішим" місцем для проведення акцій протесту. Тут відбулося щонайменше 4 масштабних мітинги, сліди яких залишаються під стінами Офісу Володимира Зеленського й досі.

Кардинальні зміни помітні практично з сусідніх вулиць – як тільки-но повертаєш до резиденції президента. Вже за 100 метрів вимальовується контрастна різниця між "до" та "після".

Штаб-квартира Google може переїхати до Києва

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що вони розмовляють з Google про перенесення штаб-квартири компанії, яка розташована в Кремнієвій долині, до України.

Україна веде активні переговори із великим закордонним бізнесом. Перемовини проходять з такими величезними компаніями, як Apple, Google, PayРal, Rakuten, Binance, Amazon щодо заходу в Україну.