Як відомо, існує чимало прикмет, які пов'язані з будинком і побутовим життям. І якщо бути уважним, то можна обійти стороною всю ту небезпеку, про яку вони попереджають.

Прикмети, пов'язані з кухнею

  • Розсипати сіль – прикмета, яку знають усі. Відтак, це є ознакою того, що скоро доведеться зустрітися з великими негараздами в якій-небудь сфері життя.
  • Розбити чужу посуд – ця прикмета свідчить про те, що нещодавно ви зробили неправильний вчинок в житті, і тепер доведеться відчути на собі його наслідки.
  • Впав ніж – в цьому випадку, говорять, що варто остерігатися грубих слів в адресу близьких людей. У найближчі пару днів ви можете серйозно посваритися.
  • Кішка заснула на столі - це означає, що між закоханими може встати якийсь нехороший чоловік.

Прикмети, пов'язані з спальнею

  • Згасла лампочка в люстрі - це означає, що в стосунках з'явилася прохолода. В цей час, краще не сваритися і не обговорювати проблемні питання найближчі пару днів.
  • Закохані забули закрити кватирку або вікно в спальні, виходячи з дому – ця прикмета передбачає фінансові проблеми в родині. Також хтось може збрехати, навмисне обдурити.

Котик, Пикабу
Котик, Пикабу

Небезпечні прикмети в будинку

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
  • В будинку порвалися штори або впала завіса в якийсь із кімнат - це до серйозних сварок між жінками, або сусідами.
  • Розбите або тріснуте дзеркало – таке може призвести до того, що ви розлютите будинкового або накличете біду. Також це до хвороби, до поганого самопочуття.
  • Зупинилися годинник - якщо наручний годинник, то будуть проблеми з фінансами. Якщо настінні годинники, то передбачається серйозні проблеми.
  • В квартирі або в будинку з'являться комахи: таргани, клопи, мурахи, - це до хвороб.
  • Раптово засихає і вмирає рослина, це свідчить про небезпеку, що насувається. У тій кімнаті, в якій засохло рослина, не варто сваритися і відчувати негативні емоції.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.