У суботу, 16 листопада, українців ще порадує суха і незвично тепла для цього місяця погода. Так, майже у всіх областях буде переважно хмарно.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

За її прогнозом, стовпчики термометра в середньому будуть показувати +7 +12 градусів. На Заході та Півдні країни очікується +10 +15 градусів, а на Закарпатті, у Чернівецькій та Одеській областях місцями +15 +17 градусів.

"Антициклон поступово остуджує ночі, тому мінімально вже буде значно холодніше: +2 +7 градусів, а на Сході, в Дніпрі і районах, на Полтавщині вже і трохи підморозить, близько нуля", - пише Діденко.

У Києві в суботу значних опадів не буде. Вночі температура повітря +3 + 5 градусів, а вдень +8 +11 градусів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вихідні листопадові. Зазвичай, це або - гриби у лісі, або завершальний дачний зігнутий поперек, або валяння на дивані. ...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 15 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

16 листопада вшановується пам'ять святого Акепсима, Йосипа пресвітера і Аїфала диякона. Наші предки вважали, що з цього дня починається льодостав. Якщо листопад до цього часу повністю завершиться, слід чекати крутої зими.

погода на 16 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, світовий океан вмирає через людську байдужість, все живе під загрозою: це відео змусить задуматися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна продовжує дивувати аномальною погодою всю Європу. Наша країна знову опинилася однією з найтепліших в Європі.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже найближчим часом.