Пальчевський назвав головну помилку Зеленського: "Почнуться дуже серйозні моменти"

Відомий український телеведучий, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський пояснив українцям, яку головну помилку зробив Володимир Зеленський, президент України, і що від цього чекати далі.

Пальчевський розповідає, що: "Володимир Зеленський допустив помилку вже на етапі формування своєї команди. Він наблизив до себе одну людину. Цей наближений запустив інших людей, які, як павуки, сплели непробивну павутину".

Андрій Пальчевський, Politeka
Андрій Пальчевський, Politeka

Зеленський опинився в центрі скандалу після поста в соціальній мережі: "Є один мінус..."

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Володимир Зеленський, президент України, опублікував на своїй сторінці в Facebook привітання з професійним свят режисерів та звукорежисерів, дикторів і ведучих, операторів, постановників та інших працівників радіо - і телекомунікацій.

Однак, користувачі мережі зазначили, що 16 листопада - це професійне свято не тільки працівників радіо і ТБ, але і День морської піхоти України. Військових Зеленський зі святом не привітав.

Володимир Зеленський, Сайт Президента
Володимир Зеленський, Сайт Президента

На Херсонщині звільнять 1200 чиновників: реформа влади у дії

На Херсонщині до Нового року планують звільнити 1200 чиновників. Таким чином, кожен шостий втратить свою роботу. Відтак, річ у тому, що уряд планує впровадити адміністративну реформу і саме Херсонська область стала пілотним регіоном з її впровадження. В херсонський центр зайнятості вже направлені дані про понад тисячу місцевих чиновників.

Кабмін Гончарука
Кабмін Гончарука

У Парижі "жовті жилети" знову вийшли на вулиці: столицю сколихнули заворушення, відео

У Парижі так звані "жовті жилети" знову намагалися відродити свій рух у першу річницю протестів. Паризька поліція застосувала сльозогінний газ для протидії протестувальникам.

Сутички сталися, зокрема, поблизу площі Італії, де демонстранти підпалили барикаду. Під охороною поліції пожежники погасили вогонь. Також група "жовтих жилетів" спробувала здійснити новий напад на паризьку кільцеву дорогу. Жандарми, що стежили за ними, запобігли цьому.

Протести "жовтих жилетів" у Парижі
Протести "жовтих жилетів" у Парижі

Онкохвора Заворотнюк відмовила чоловікові Валерії: "Не битимусь в зачинені двері"

Одіозний російський продюсер Йосип Пригожин пропонував допомогу сім'ї відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка хвора на рак. Наразі йому потрібна лише згода від родини. Окрім цього, він додав, що молиться за здоров'я акторки й вірить у те, що вона одужає.

Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram