У Львові, на вулиці Виговського у супермаркеті АТБ покупець помітив досить незвичайного гостя. Відповідне відео опублікували в соціальній мережі Facebook у пабліку "Varta1 - Варта1".

Супермаркет АТБ

Так, в об'єктив камери одного з покупців львівського супермаркету АТБ потрапив непроханий вусатий житель. Ніхто навіть не звернули на нього уваги. "Ревізор" був помічений один, проте на полицях з продуктами, можливо, живуть і його колеги.

Нагадаємо, що на складах Державного резерву, який за бюджетні кошти закуповує продукти і інші товари "на всяк випадок", пройшли обшуки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканка Маріуполя Марина Бужор поділилася унікальним випадком, який стався в одному з супермаркетів мережі АТБ. Отже, на одній з кас вона заплатила одну суму за товар, а на іншій значно менше, при цьому, що товар був однаковий.

Також портал Знай.ua писав, що покупець магазину техніки Comfy Марко Мельник розповів у Facebook цікавий випадок. Продавець-консультант відмовився спілкуватися з клієнтом українською мовою, пояснюючи це тим, що йому так більше подобається".