В Україні встановлять автомати, які будуть "купувати" сміття

Вже скоро по всій Україні в громадських місцях можуть встановити автомати, які будуть "купувати" пластикові пляшки. Відповідну інформацію повідомив у Мінрегіоні, пише ТСН.

Автомат для пластику, фото - sb.bv
Автомат для пластику, фото - sb.bv

Як наголошується, такі автомати будуть стояти в громадських місцях і обмінювати пляшки на гроші або спеціальні чеки, на які можна буде вибрати ті чи інші продукти в магазинах, правда, поки невідомо яких.

В Україні стартувала масштабна перевірка інформації пенсійних справ

Пенсійний фонд України розпочав перевірку достовірності інформації, яка подана в електронних пенсійних справах. Про це повідомила прес-служба фонду на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пенсіонери, фото - sputnik.md
Пенсіонери, фото - sputnik.md

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Для забезпечення достовірності інформації про особу в електронних пенсійних справах Пенсійний фонд здійснює перевірку актуальності даних про паспортних документах, які є у вказаних справах, на підставі інформації Державної міграційної служби", — йдеться у повідомленні.

Зеленського їде глава МЗС Німеччини

У понеділок, 18 листопада, в Україну з офіційним візитом прибуде міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас. Він пробуде тут два дні. Це вже другий візит Гайко Маас за п’ять місяців. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у Twitter.

"18-19 листопада в Україні буде перебувати з візитом Глава МЗС Німеччини Гайко Маас: це вже друга поїздка в Київ за останні 5 місяців. Цінуємо підтримку наших німецьких партнерів", - написав Мельник.

Відома журналістка терміново звернулася до Зеленському з-за українських студентів

17 листопада Володимир Зеленський, президент України, привітав усіх учнів вищих навчальних закладів з Днем студента на своїй сторінці в Facebook.

Скріншот поста, Facebook
Скріншот поста, Facebook

На пост президента відреагувала відома журналістка Світлана Крюкова на своїй сторінці в тій же соціальній мережі і написала великий піст-звернення до президента.

У ООС повідомили про чергове порушення режиму тиші

На Донеччині з початку поточної доби, 17 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації і її бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

В результаті обстрілу бойовиками українських позицій жоден український військовий не постраждав. Про це повідомляє прес-центр ООС.