Синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою. У столиці України стовпчики термометрів в денний час доби не опустяться нижче нуля. Крім того, зовсім не очікується опадів.

Фахівці зазначають, що грудень 2019 році стане рекордно теплим. Такі погодні особливості синоптики пояснюють з глобальним потеплінням. Внаслідок екологічної катастрофи у Києві протягом всього грудня буде триматися досить тепла погода, а в нічний час доби опускатиметься максимум до -6 градусів.

Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан
Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан

На півдні країни вдень повітря прогріється до +5...+9 градусів, вночі похолодає до +1...+3, іноді будуть заморозки. Вода в морі охолоне до +8. В Одесі середня температура у грудні буде дорівнювати +11 градусів тепла. На сході й південному сході країни очікується переважно мінусова температура. У Харкові прогнозують середньодобову температуру на рівні -4 градусів, в Дніпропетровську і Запоріжжі – -2 градусів.

Синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди й зазначав, що після 12 грудня в Україні будуть переважно мінусові температури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Прогноз погоди на грудень, фото: narodna-prada.ua
Прогноз погоди на грудень, фото: narodna-prada.ua

"Стійка зима, за моїми даними, розпочнеться 12 грудня. Перші чотири дні грудня буде мінусова температура, потім п'ять днів плюсова — до 4 градусів тепла. А з 12 грудня і до кінця місяця — одні "мінуси", – розповідає синоптик. Прогноз синоптика

Сильних морозів у грудні синоптики не передбачають – максимально стовпчики термометрів можуть опуститися до -12°. В кінці місяця 24-25 грудня температура повітря може опуститься до -13...-15°.

Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан
Прогноз погоди на грудень, фото: Уніан

"Наступні місяці також будуть холодними — весь морозний січень, а лютий буде навіть холодніше січня. Морози сягатимуть -18...-20°. Очікуються також рясні снігопади. Великих періодів відлиги не передбачається. Практично вся зима буде дуже сніжною", – прогнозує народний синоптик. Прогноз народного синоптика

Нагадаємо, раніше киян попередили про сильний туман

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики порадили насолодитися останніми теплими днями

Також "Знай.ua" писав, що до Києва йде похолодання, коли одягатися тепліше