Одна жінка розповіла, що купила весільну сукню в магазині H&M для того, щоб трохи знизити витрати на урочистий захід.

Весільна сукня

Так, за її словами, вона випадково побачила біле плаття H&M, яке цілком підходило під її бюджет. В даному магазині є досить великий вибір весільних нарядів вартістю від $71 до $257.

"Всі зійшлися на думці, що сукня H&M було єдиним — воно підходило і виглядало добре. Подивилася на сайті, і виявилося, що сукня по знижці, тому що воно було практично розпродано, за винятком мого маленького розміру", - написала наречена у пості під назвою "Була здивована реакцією на весільну сукню".

Вона замовила через інтернет і приміряла перед свекрухою. Жінка сказала, що плаття було просто ідеальним, однак дуже здивувалася, коли її весільне вбрання висміяли "хороші друзі", дізнавшись, де був придбаний.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наречена у весільній сукні

"Я думала, що люди просто скажуть щось позитивне і всі, але багато "добрі" друзі питали, чи я дійсно збираюся піти в цьому, не піду я в "нормальний магазин" і т. д.", — розповіла наречена.

Також жінка поцікавилася думкою користувачів про те, чи виходити їй заміж у сукні з H&M, на що багато відповіли схвально і підтримали її.

"Люди — ідіоти. Воно прекрасно. Вітаю і сподіваюся, що ви відмінно проведете час!" "Прошу, не турбуйтеся про те, звідки воно! Коментарі про весільну сукню зазвичай говорять про заздрість", "Пишаєтеся тим, що ви будете виглядати приголомшливо за більш скромну суму, яка дасть вам більше грошей на медовий місяць або такі необхідні предмети домашнього вжитку", - відповіли користувачі.

Наречена у весільній сукні

Нагадаємо, що мешканка Великобританії вийшла за чоловіка, який був у комі і через кілька днів помер.

Як повідомляв портал Знай.ua, звільнений український моряк Володимир Варимез зіграв весілля 17 листопада в Болграді, Одеська область, зі своєї коханою Інною Москалець. Пропозицію коханій він зробив відразу, як повернувся додому після обміну полоненими.

Також портал Знай.ua писав, що довгі роки екстрасенси і експерти у сфері народних прикмет спостерігали за тим, як живуть люди, які вирішили об'єднати свої долі у високосний рік.