В Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках. В УСЗН нагадали про нові правила виплати пільг, а також пояснили, чому вони не включені в платіжки за жовтень.

Наголошується, що готівкова грошова форма виплати можлива тільки для тих, хто встиг подати заяву та реквізити банківського рахунку до 15 жовтня 2019 року. Ця категорія пільговиків отримає гроші за місцем отримання пенсії, у поштовому відділенні або банку.

Після отримання готівкових грошей, вам просто потрібно оплатити комунальні послуги в повному обсязі.

отримання субсидії
отримання субсидії

При цьому пільговикам, які отримують виплати у грошовій безготівковій формі, пільги за жовтень вже нараховані, з цього питання звертатися до установи не потрібно. "Ощадбанк" повідомить про розрахунок за комунальні послуги смс-повідомленням.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Не варто також забувати про те, що через переход на нову форму виплати пільг, переказ коштів на рахунки постачальників комунальних послуг за жовтень "Ощадбанк" проведе в листопаді. Відповідно, і суми пільг будуть відображені вже в квитанціях за цей місяць.

Нагадаємо, що приготували українським пенсіонерам на 2020 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.