Фастівському районі, неподалік Києва невідомі вандали напали на поїзд Інтерсіті №763, який слідує за маршрутом Київ – Одеса. Сталося це в неділю, 17 листопада, повідомили у прес-службі "Укрзалізниці". Як виявилося, вандали закидали камінням швидкісний потяг з пасажирами. На щастя, ніхто з мандрівників не постраждав. Про те, що трапилося вже повідомили в поліцію, адже за такі атаки передбачена відповідальність.

Варто відзначити, що така безпідставна агресія і напади на потяги трапляються не вперше, кажуть у відомстві. В цілому, з початку року вандали пошкодили 76 бічних і одне лобове скло в поїздах Інтерсіті. А от збитки через таке хуліганство оцінюються в сотні тисяч гривень. Варто зазначити, що правоохоронні органи вже відкрили кримінальне провадження проти хуліганів, які в травні цього року закидали камінням швидкісний поїзд №716 Перемишль – Київ.

Інтерсіті, Інформатор
Інтерсіті, Інформатор

Нагадаємо, нелюди поглумилися над могилою покійного священника.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Одесі вандали плюнули в душу українським патріотам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві вандали роздягли чотирьох малюків і залишили замерзати.