Синоптики українського Гідрометцентру повідомили, що погода в Україні на вихідних погіршиться, прийдуть дощі та похолодання з морозами. У суботу температура повітря впаде до -11.

Прогноз на 23 листопада

У західних областях, зокрема у Львівській, Волинській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській, очікуються дощі. Вдень температура повітря становитиме 0+4, а вночі -1-4. На півночі країни буде холодно, але без опадів. Вдень температура повітря становитиме 0-2, а вночі -6-8.

Прогноз погоди на 23 листопада, фото: РБК
Прогноз погоди на 23 листопада, фото: РБК

У центральних областях субота пройде без дощів, але також буде холодна погода. Вдень температура повітря становитиме 0+2, а вночі -5-7. На сході України удень +1-1, а вночі -9-11. Південь країни холодний, вдень температура повітря становитиме 0+3, а вночі -1-4.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Києві холодно, проте без дощів. Вдень температура повітря становитиме 0+2, а вночі -5-7.

Прогноз на 24 листопада

Дощових опадів в Україні не очікується, але буде холодно. У західних областях +1+3, а вночі -1-3. На півночі країни +1-1, а вночі -6-8. У центрі — вдень 0+2, а вночі очікується -5-7.

Прогноз погоди на 24 листопада, фото: РБК
Прогноз погоди на 24 листопада, фото: РБК

У східних областях України також буде відчутне похолодання, вдень очікується +1-1, а вночі дуже холодно -7-9. На півдні країни неділя мине без дощів, вдень очікується +1+3, а вночі -2-4.

У Києві в неділю без дощів, але холодно. Вдень очікується 0+2, а вночі -5-7.

Синоптик Наталія Діденко обіцяє на вихідні в Україні мороз вночі, а в денні години від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Морози в Україні, фото: Уніан
Морози в Україні, фото: Уніан

Нагадаємо, раніше синоптики оголосили штормове попередження, ураганний вітер по всій країні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна перетвориться на морозну Лапландію до кінця тижня

Також "Знай.ua" писав, що Україну атакує безжальний циклон