З нового 2020 року набувають чинності зміни в закон щодо управління автомобільним транспортом у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Відповідні зміни внесли на засіданні парламенту.

За порушення закону водієві доведеться заплатити від 17 до 34 тисяч гривень або ж позбавлення прав на термін до 3 років. Під час повторного порушення закону штраф складе 51 тисяча гривень.

Штрафи для водіїв, фото: Вежа
Штрафи для водіїв, фото: Вежа

Раніше Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект №2288 про відстрочку штрафів за порушення ввезення "евроблях" до 31 грудня 2019 року, який вже підписав президента Володимир Зеленський. Однак документ стосується не всіх власників авто на єврономерах.

Рішення підтримали 311 народних депутатів при необхідних 226 голосах. Крім цього, народні депутати також домовилися скоротити терміни підготовки документа до другого читання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, "евробляхерам" дали останній шанс, але пощастило не всім.

Як повідомляв Знай. ua, водіїв чекає нова низка штрафів.

Також Знай. ua писав, що правила дорожнього руху в Україні кардинально зміняться.