Ветеран АТО Олена Самбул (Маруся Звіробій) заявила, що хоче зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це вона повідомила на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Я хочу зустрітися із Зеленським. Один на один! Можна з прослушкою і відеонаглядом. Але віч на віч. Без сторонньої гопоти! В нього має бути хоч шанс почути голос "войовничої меншості"! Це питання національної безпеки!" - йдеться у дописі Звіробій.

Маруся Звіробій, Інформатор
Маруся Звіробій, Інформатор

Вона додала, що хоче зустрітися з Зеленським для того, аби він не заявляв, що "нічого не знав".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Володя, я думаю, ти будеш не проти. Постійно пояснюю по пунктах, чого хочуть ті, хто постійно гудять у тебе під офісом! А ти далі, знаючи те все, приймаєш рішення, які схочеш. Але ми, принаймні, будемо знати, що ти в курсі того, що в тебе під вікнами відбувається. Зустріч не відтягуй, поки далеко не зайшло. Якщо погодишся, то лише потисну за це руку", - резюмувала ветеран АТО.

Пост Марусі Звіробій, Facebook
Пост Марусі Звіробій, Facebook

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.