Не пройшло й кілька днів після того, коли супермаркет мережі АТБ потрапив у гучний скандал, як на нього знову скаржаться покупці. Вже цього разу нарікають на ціни, які міняються зі швидкістю світла. Так, товар коштує одну ціну, а в чеку зовсім іншу. Відповідний допис із скаргами з'явився у Facеbook-спільноті "Лисичанськ-Сєвєродонецьк. Новини. Факти. Події".

"Будьте уважні при здійсненні покупок в АТБ. Ціни не відповідають заявленим. У ціннику одна, на касі вибиває зовсім інше. На питання, а чому так? Відповіді взагалі вражають. Відповідь касира: "Нічна зміна не встигла поміняти цінник". Відповідь охоронця: "Не відповідає штрих-код". Підсумок - адміністратор повернув різницю в ціні, навіть не зволивши вибачитися, але не приємний осад все ж залишився", - йдеться в дописі.

Окрім цього, під повідомлення розгорілося активне обговорення: одні стверджують, що це неповага до покупців, інші кажуть, що ситуація не варта того, аби її "виносити в люди".

Скріншот коментарів під дописом

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що в АТБ "затарили" таргана алкоголем перед вечерею з дамою серця: "Всі ми не без гріха"

Як повідомляв портал "Знай.ua", АТБ "найняв" в охоронці розлючених бабусь: гамселять по макітрі та стоять на стражі порядку

Також "Знай.ua" писав, що АТБ нагодував українців фантомною стравою: "Навіть тваринам давати це шкода", відео