Дієтологи дали п’ять простих порад, як під час новорічних світ не відмовляти собі в улюблених стравах і при цьому не набрати вагу, повідомляє портал ELLE.

В першу чергу, дієтологи радять не переїдати. Не треба 31 грудня весь день нічого не їсти, щоб потім не відмовляти собі ні в чому на новорічному столі. Краще повноцінно поїсти три рази за день — потім буде простіше тримати апетит під контролем. Також на тарілці, окрім улюблених страв, мають бути свіжі овочі — при чому їх краще їсти першими.

Новорічний стіл, фото - UkrMedia
Новорічний стіл, фото - UkrMedia

М’ясні страви, десерти, та страви, що підвищують рівень інсуліну в крові, краще залишити на ранок першого січня, а від хліба варто відмовитись взагалі. Також приблизно за півгодини до того, як сідати за стіл, потрібно випити склянку води.

Нагадуємо про те, які страви варто приготувати до новорічного столу для зустрічі року Білого Щура.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, який одяг найкраще вдіти для святкування Нового 2020 року.

Також “Знай.uа” писав про гороскоп на 2020 рік Білого пацюка для всіх знаків Зодіаку: кому варто поберегти здоров'я.