На Київщині в одній з шкіл невідомий розпилили сльозогінний газ, цим самим унеможлививши навчання. Наразі порушника поліцейські розшукують.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, в одній зі шкіл міста Бровари, щоправда, в якій саме поліцейські не повідомляють, невідомий влаштували "табу" урокам, застосувавши газовий балончик.

"На третьому поверсі навчального закладу розпорошили речовину невідомого походження. На місці працювали рятувальники, співробітники ювенальної превенції, медики", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з таким вчителі змушенні були перервати навчання, бо у приміщення було практично неможливо ввести уроки. Наразі правоохоронці встановлюють особу, яка застосувала газ, а також встановлюють усі деталі даного випадку, опитуючи учнів, батьків та працівників школи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині продовжує зростати кількість людей, які отруїлися неякісною їжею у ресторані готельно-відпочинкового комплексу “Криве озеро” під час святкування весілля. Наразі госпіталізовано 24 особи, четверо з яких - діти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зламав систему: в Запоріжжі дід Мороз на святі влаштував недитячі танці

Також "Знай.ua" писав, Шахерезада, Баба Яга і Циганка: дівчата Кравець з "Жіночого Кварталу" згадали найжорсткіші ролі